Bestratingen voor bedrijven

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het realiseren van grote bestratingen voor bedrijven en projecten. Bestratingen realiseren wij vooral voor particulieren, bedrijven en de overheid. Bij het aanleggen van grote projecten zoals bedrijventerreinen leggen we bijna altijd met een Optimas, een Optimas is een straatmachine die de bovenste laag van een pallet stenen afhaalt d.m.v. een grijparm en vervolgens wordt geplaatst met de hulp van een collega die het gecontroleerd laat zakken zodat het er recht in komt.h77-demo

* Reconstructie en/of aanleg van woonwijken en straten
* Aanleg van uw bedrijventerrein bestrating
* Aanleg van tuinen en terrassen, nieuwbouw en renovatie
* Vernieuwen en ophogen van aansluitingen

 

Aanleg schoolplein

Bos Bestratingbedrijf realiseert veel straatwerk of ophogingen van schoolpleinen. Bij de aanleg van schoolpleinen komen andere zaken kijken dan bijvoorbeeld bij de aanleg van bedrijventerreinen. Zo bestaat het straatwerk van een schoolplein vaak uit tegels in plaats van klinkers, worden er vaak speeltoestellen geplaatst en word er rond deze speeltoestellen vaak gebruik gemaakt van straatwerk met demping.
Bij de aanleg van een schoolplein komen dus veel dingen kijken. Meestal worden deze projecten in schoolvakanties gerealiseerd om de meeste overlast te voorkomen.

Veiligheid voorop!

Juist voor het vak van de stratenmaker is veiligheid belangrijk. Zo is het werk vrij intensief en kan een slechte werkhouding of een slechte omgang met machines lijden tot gevaarlijke werksituaties. Daarom werken wij zoveel mogelijk volgens de VCA regels en daarbij zorgt het machinaal leggen ook nog voor extra ontlasting voor onze werknemers bij grote en/of industriƫle projecten.
Ook onze machines en ons straatwerk materiaal wordt elk jaar weer goed gekeurd.