Een hekwerk is meer dan enkel een scheiding tussen twee percelen, het kan een manier van beveiliging zijn, maar ook een mooie afwerking zoals bijvoorbeeld bij een balkon. Van hekwerk van gaas dat gebruikt wordt als afrastering tot de doorrijbeveiligingen op parkeerterreinen, bij Bos Hekwerken kunt u terecht voor alle typen metalen hekwerken.

Bos Hekwerken B.V.

Bos Hekwerken is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren, monteren, repareren en onderhoud verlenen aan hekwerken en poorten voor uiteenlopende toepassingen. Bos Hekwerken heeft expertise in hekwerk oplossingen in bijvoorbeeld de sportwereld, het onderwijs, publieke werken, bouwwereld, dierenwereld en het bedrijfsleven. Passende oplossingen daar draait het om. Bos Hekwerken heeft de kennis en ervaring in huis om oplossingen aan te reiken of producten slim te combineren waardoor de klant efficiƫntere oplossingen krijgt aangeboden.

Vakmanschap

Het maken en plaatsen van hekwerken is vakwerk en wij hebben deze vakkennis in huis. De vakmensen van Bos Hekwerken denken graag met u mee over de terreinbeveiliging. Neem eens geheel vrijblijvend contact op met onze contactpersonen. Zij kunnen vakkundige voorlichting geven over de mogelijkheden van afrastering, hekwerken en poorten. Indien gewenst kan men bij ons ook terecht voor het totaalconcept van de buitenbeveiliging, waarbij onder andere ook de slagbomen, toegangscontrole, hekwerkdetectie en alarmopvolgingssystemen verzorgd kunnen worden.